Meniu
Your Cart

Aparat BiPAP tratarea apneei cu mască față EaseFit FMI

Aparat BiPAP pentru terapia apneei (sforaitului) in somn cu presiune diferita la inspiratie si expiratie, silentios si usor de folosit cu accesorii incluse. Model NOU 2023 cu un design asemanator cu aparatele CPAP

De ce este BiPAP mai confortabil si mai eficient?

Nivelul dublu inseamna presiune dubla a cailor respiratorii, poate seta o presiune inspiratorie mai mare si o presiune expiratorie mai mica. Aparatul asigura o presiune inspiratorie mai mare atunci cand pacientul inspira. Pentru a mentine caile respiratorii deschise, asigurati o presiune de expiratie scazuta atunci cand expirati pentru a va asigura ca respiratia pacientului este lina.

 Se aplica in principal urmatoarelor conditii

1. Dificultate de respiratie,

2. AOS (apnee obstructiva in somn),

3.CSA (apnee centrala de somn),

4.MSA (apnee mixta de somn),

5.BPOC (boala pulmonara obstructiva cronica, bronhopneumopatie cronica obstructiva).

Insuficienta respiratorie moderata pana la usoara, functie pulmonara, insuficienta respiratorie, sindrom respirator sever in somn

Ce include pachetul?

1. Aparatul BiPAP

2. Rezervor apa / umidificator

3. Adaptor AC/DC si cablu

4. Geanta transport

5. Filtre

6. Masca Prevenirea scurgerilor de aer: 2 straturi de perne din siliciu medical

Sigur: cu supapă anti-asfixie și găuri anti-blocare

Confortabil: reglare în două direcții pentru a se potrivi cu orice dimensiune a feței

7. Furtun aer

8. Manual utilizare


Ce este Auto BiPAP Machine?

BiPAP este prescurtarea de la Bilevel Positive Airway Pressure. Este special conceput pentru a trata pacienții cu boli pulmonare și respiratorii. Aceste boli pulmonare provoacă dispnee, care poate fi atenuată de aparatul BiPAP. Anterior, această mașină specială era instalată doar în spitale. Pacienții trebuie să meargă la spital pentru a fi tratați cu BiPAP. Cu toate acestea, o versiune avansată a mașinii este disponibilă acum și poate fi folosită și acasă. Aparatul BiPAP este cunoscut pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților cu boli pulmonare.

SEMNELE PROBLEMELOR PULMONARE

Bolile pulmonare sunt boli respiratorii, care sunt cele mai frecvente probleme de sănătate în populațiile urbane moderne. Dificultățile de respirație sau dispneea sunt simptomele distinctive ale BPOC. Tusea cronică este un simptom inițial. La început, tusea este intermitentă și severă dimineața. Pacienții severi sunt, de asemenea, însoțiți de respirație șuierătoare și apăsare în piept. Retenția de dioxid de carbon este frecventă în insuficiența respiratorie de tip 2 cauzată de boala pulmonară obstructivă cronică, simptome clinice comune de iritabilitate, halucinații etc. și manifestarea somnolenței după simptome severe. Aceste lucruri sunt cauzate de anestezia cu dioxid de carbon: problemele pulmonare pe termen lung pot duce direct la hipertensiune arterială, boli coronariene cardiovasculare și cerebrovasculare, cum ar fi bolile de inimă, pun în pericol grav viața și sănătatea!

Caracteristica produsului BiPAP:

Model OLV-DS8

Ecran TFT de 2,8 inchi, 320 x 240

Mod CPAP, S , T , S/T APCV

Presiune 4-30CM H2O

Card SD de stocare a datelor

Tensiune DC 24VDC

Curent DC 2.0A maxim

Sunet <28db

IPAP 4-30 cmH2O

Compensarea presiunii 0-60 min reglabil 1 min/pas

Inspirație Nivel 1-5

Umidificator: Umidificator încălzit integrat

Greutate pachet: 3,98 kg

Eliminare eficientă a dioxidului de carbon din organism cu ajutorul unei presiuni de 20 hPa.

1. Ecran LCD TFT de 2,8” cu operare ușoară.

2. Interfața de operare interactivă este disponibilă. Funcția de iluminare din spate permite funcționarea pe timp de noapte.

3. Design la modă cu lac fin, convenabil pentru ștergere.

4. Afișarea formei de undă respiratorii și a formei de undă de calitate pot realiza monitorizarea în timp real a CPAP

5. Design ultra silențios

6. Mașina portabilă, capabilă de încălzire constantă.

7. Mașina Bipap lucrează pentru a realiza sincronizarea om-calculator.

Mod de lucru: CPAP, Auto-,S,T,S,T

Afișează în timp real datele de tratament

Alarmă pentru oprire sau masca oprită

Certificate TUV CE și ISO

0-3 nivel EPR (eliberarea presiunii expiratorii)

Tehnologii inteligente combinate

Cardul SD de 16 GB 


Bilevel positive airway pressure (BiPAP) este un tratament non-invaziv pentru apneea de somn, o tulburare în care respirația este întreruptă în timpul somnului. BiPAP utilizează o mască care este purtată pe față și care este conectată la un dispozitiv care furnizează presiune pozitivă la nivelul căilor respiratorii, în timpul inspirației și expirației.

BiPAP este o formă de ventilare mecanică non-invazivă, care poate fi utilizată pentru a trata apneea de somn moderată sau severă, precum și alte afecțiuni respiratorii, cum ar fi insuficiența respiratorie cronică sau insuficiența cardiacă congestivă.

În timpul utilizării BiPAP, dispozitivul furnizează o presiune mai mare la nivelul căilor respiratorii în timpul inspirației, pentru a ajuta la deschiderea lor și la prevenirea obstrucției. În timpul expirației, dispozitivul reduce presiunea pentru a ajuta la eliminarea aerului din plămâni.

BiPAP este un tratament eficient pentru apneea de somn și poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului și la reducerea simptomelor asociate cu această afecțiune, cum ar fi oboseala, somnolența diurnă și anxietatea. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre cele mai bune opțiuni de tratament pentru apneea de somn și să urmați îndrumările sale.


INTREBARI FRECVENTE

1. M-am simțit inconfortabil cu aparatul:

Vă sugeram cresteti treptat timpul de purtare.

2. Simțiți scurgerea de aer în mască sau în alte locuri.

Reglarea necorespunzătoare a măștii, slăbire continuă, conducta măștii este deteriorată. Se recomandă să reglați masca într-o poziție adecvată, să confirmați că nu există scurgeri de aer în jurul măștii, să verificați managementul și mașina, conexiunea fermă între conducta și masca și confirmați că masca și conducta dvs. nu sunt deteriorate

3. Simțiți că presiunea măștii este destul de puternică.

Masca este ajustată incorect, nu este purtată corespunzător, nu este potrivită pentru purtare. Se recomandă să purtați masca corect, să o reglați în poziția corectă și să controlați etanșeitatea

Hectopascalul (simbol: hPa) este o unitate de măsură pentru presiunea atmosferică. Este egal cu 100 de pascali, care este unitatea SI pentru presiune. Un hectopascal este aproximativ egal cu un milibar (mb), o altă unitate folosită în mod obișnuit pentru măsurarea presiunii atmosferice.

Hectopascalii sunt utilizați în mod obișnuit pentru a raporta presiunea atmosferică în prognozele meteo și aviație, precum și în aplicații științifice și de inginerie. Presiunea atmosferică standard la nivelul mării este de aproximativ 1013 hPa sau 1013 mb.


Manual de utilizare pentru măști CPAP/BIPAP EaseFit FMI-NV

Vă rugăm să îl citiți cu atenție înainte de a utiliza acest produs

Utilizarea prevăzută

Easefit FMI-NV (Full Face Mask I Non-Vented) este destinat să ofere o interfață pacienților, care este aplicată la sistemele CPAP sau pe două niveluri cu supapă de evacuare activă. Masca este destinată unui singur pacient în mediul acasă/ spital/instituțional. Masca trebuie utilizată la pacienții (>30 kg) cărora li s-a prescris CPAP sau terapie pe două niveluri.

Contraindicații

Este posibil ca masca să nu fie potrivită pentru utilizare la pacienții cu următoarele afecțiuni:

Inconștiență.

Pacientul nu poate scoate masca.

Răni deschise care sunt predispuse la infecție.

Instabilitate hemodinamică sau cardiorespiratorie.

Deformări faciale sau nazofaringiene, barbă sau altă incapacitate de a se potrivi corect pe mască și sigilare.

Reflux excesiv, hemoragii gastro-intestinale sau alte secretii

Reflexul tusei afectat, hernie hiatală sau incapacitatea de a înghiți sau de a elimina secrețiile.

Obstrucția căilor aeriene superioare sau traumatism facial.

Barotraumatism.

Chirurgie facială, esofagiană sau gastrică recentă.

Pacienți sub medicație cu un medicament care poate provoca vărsături.

Pacienții care necesită intubare imediată.

Descriere produs

Tip de conectare cu cot:

Racord tip cot 1 (conector tată): componentele 6&7 sunt destinate a fi utilizate împreună, componenta 6 are un diametru exterior de 22mm (conector tub).

Racord tip cot 2 (conector mamă): componenta 11 este destinată a fi utilizată independent, componenta 11 are un diametru interior de 22 mm.

Avertizări

Masca nu este potrivită pentru asigurarea ventilației de susținere a vieții.

Masca este concepută pentru a fi utilizată cu sisteme CPAP sau cu două niveluri cu supapă de evacuare activă, recomandate de medicul dumneavoastră sau de terapeutul respirator. Nu purtați această mască decât dacă sistemul CPAP sau cu două niveluri este pornit și funcționează corect. Nu blocați și nu încercați să sigilați supapa de evacuare activă. Explicația avertismentului: Sistemele CPAP sunt destinate să fie utilizate cu măști speciale cu conectori care au supapă de evacuare activă pentru a permite fluxul continuu de aer din mască. Când aparatul CPAP este pornit și funcționează corect, aerul nou din aparatul CPAP elimină aerul expirat prin supapa de evacuare activă atașată. Cu toate acestea, atunci când aparatul CPAP nu funcționează, suficient aer proaspăt nu va fi furnizat prin mască, iar aerul expirat poate fi reinspirat. Acest avertisment se aplică la majoritatea modelelor de sistem CPAP.

Dacă se folosește oxigen cu dispozitivul, fluxul de oxigen trebuie oprit atunci când dispozitivul nu funcționează. Explicația avertismentului: atunci când dispozitivul nu funcționează și fluxul de oxigen este lăsat pornit, oxigenul livrat în tubulatura ventilatorului se poate acumula în dispozitivul închis. Oxigenul acumulat în carcasa dispozitivului va crea un risc de incendiu.

Oxigenul susține arderea. Oxigenul nu trebuie utilizat în timp ce fumați sau în prezența unei flăcări deschise.

La un debit fix al fluxului de oxigen suplimentar, concentrația de oxigen inhalat va varia, în funcție de setarea presiunii, modelul de respirație al pacientului, selecția măștii și rata de scurgere. Acest avertisment se aplică pentru majoritatea tipurilor de aparate CPAP și cu două niveluri.

Unii utilizatori pot experimenta înroșirea pielii, iritații sau disconfort. Dacă se întâmplă acest lucru, întrerupeți utilizarea și contactați medicul dumneavoastră.

Medicul pacientului trebuie contactat dacă pacientul prezintă simptome de curgere în timpul utilizării măștii sau după îndepărtarea acesteia:

disconfort toracic neobișnuit, dificultăți de respirație, distensie abdominală, eructații sau dureri de cap severă; uscarea ochilor, dureri oculare

sau infecții oculare; vedere încețoșată. (Consultați un oftalmolog dacă simptomele persistă.)

La presiunea CPAP sau EPAP scăzută, fluxul prin supapa de evacuare activă poate fi inadecvat pentru a elimina toate gazele expirate din tubulatura. Pot apărea unele reinhalări.

Această mască nu trebuie utilizată pentru pacienții care nu cooperează, sunt obstrucționați, nu răspund sau nu pot să îndepărteze masca.

Această mască nu este recomandată pacienților care iau un medicament pe bază de rețetă care poate provoca vărsături.

Dacă la circuitul pacientului se adaugă un dispozitiv de expirare suplimentar, poate fi necesar să reglați nivelul de presiune pentru a compensa scurgerea suplimentară a dispozitivului de expirare.

Spălați manual înainte de prima utilizare. Inspectați masca pentru deteriorări sau uzură (crăpare, crăpare, ruptură etc.). Aruncați și înlocuiți orice componente după

cum este necesar.

Utilizarea unei măști poate provoca dureri dentare, gingii sau maxilare sau poate agrava o afecțiune dentară existentă. Consultați-vă medicul sau dentistul dacă apar simptome.

Masca nu conține latex de cauciuc natural sau DEHP.

Purtarea mastii:

Scoateți ambalajul.

Verificați dacă există daune sau abraziune.

Fixați partea de acoperire a capului mai lat cu suportul pentru frunte, fixați îngust catarama.

Pune masca pe față într-o poziție bună.

Prinde accesoriul pe cap. Faceți accesoriul deasupra și sub ureche, prindeți catarama accesoriilor în tija cadrului măștii.

Reglați călcația prin elastic, asigurați-vă că este confortabil.

Rotiți butonul melc pentru a regla suportul măștii, pentru a face suficient de confortabil.

Scoateți masca

Împingeți catarama în direcția departe de față până când auziți sunetul „Popi”, masca poate fi scoasă din cadru.

Notă:

Dacă înălțimea măștii nu se potrivește feței dvs., suportul poate fi îndepărtat din cadrul măștii după reasamblarea acesteia într- o altă poziție, masca își va schimba înălțimea. 

Dacă situația de scurgere nu poate fi rezolvată, este necesară o pernă de mască de altă dimensiune.

Nu scoateți călcația direct, nu scoțând catarama.

   

Dezasamblați masca

Racord tip cot 1

Racord tip cot 2

 

Asamblați masca

Racord tip cot 1

Notă:

Când ansamblul butonului vierme, primul suport pentru frunte se fixează în suport, în timp ce brațul pentru frunte a alunecat din poziția suportului, apoi butonul melcat introduce suportul, asigurați-vă că butonul melcat și suportul sunt în mod substanțial plat sub controlul rotației în sensul acelor de ceasornic a butonului melcat. până când butonul vierme se fixează în suport. 


Specificatii tehnice

Conector tub

Sunt disponibile atât tatăl conic de 22 mm (conexiune tip cot 1) cât și mamă conic de 22 mm (conexiune tip cot 2) (în conformitate cu ISO 5356-1). Este folosit pentru a conecta un tub de ventilator extern.

Informații despre spațiul mort

Spațiul mort fizic este volumul gol al măștii până la capătul cotului. Spațiul mort al măștii variază în funcție de dimensiunea pernei, dar este mai mic de 320 ml.

Interval de presiune:

4-30cmH2O 

Condiții de mediu

Temperatura de funcționare: + 5℃la + 40℃;Umiditate de funcționare, 15-95% umiditate relativă, fără condensare. Temperatura de depozitare si transport: -20℃la + 60℃;Umiditate de depozitare și transport: nu depășește 95% RH, fără condensare.

Dimensiuni externe

S: 175,9 mm (înălțime) × 110 mm (lățime) × 112,4 mm (grosime) M:

183,9 mm (înălțime) × 118 mm (lățime) × 114,4 mm (grosime) L: 194,9 mm (înălțime) × 122 mm (lățime) × 114. mm (grosime)

Dimensiunile exterioare de mai sus sunt doar pentru referință. Prevalează bunurile în natură!

Instrucțiuni de curățare

Curățarea măștii trebuie efectuată înainte de prima utilizare și trebuie curățată zilnic. Articolele pentru cap trebuie curățate o dată pe săptămână sau, dacă este necesar, curățate cu apă caldă și săpun pentru a curăța masca și accesoriile și evitați înmuierea peste 10 minute, pentru a curăța orificiul de ventilație cu o

perie moale.

Înainte de fiecare utilizare, asigurați-vă că masca este uscată.

Articolele pentru cap după curățare se clătesc cu apă și se așează într-un loc ferit de lumina directă a soarelui pentru a se usca în

mod natural. Masca și circuitul de respirație nu pot fi expuse la lumina directă a soarelui, acest lucru va accelera îmbătrânirea produsului.

Mască înainte de utilizare, verificați dacă există deteriorări sau uzură (crăpare, crăpare, ruptură etc.), atunci când este necesar, aruncați și înlocuiți piesele.


Notă: Masca trebuie să fie pregatita pentru o curățare zilnică atunci când este utilizată.

Limita de timp

Ținând cont de limita de timp pentru siguranța componentelor și a echipamentului medical, durata de viață a măștii nu va depăși 2 ani de la data producției. Produsele expirate trebuie manipulate conform legilor locale. Este periculos să folosiți aceste produse expirate.

Depanare

problemă cauza posibila soluţie

Purtător de mască incomoditate

cureaua de bandă este prea strânsă

chiar și reglați călciarul, acel suport pentru frunte „fix” masca, ar trebui să fie asigurat la frunte

purtând strâmt Slăbiți viermele butonului si masca

Zgomot

catarama pernei nu este introdusă corect

Scoateți perna de pe cadru și apoi prindeți capcana retapițate pe cadru.

Dacă catarama este fixată corect instalată, problema persistă, vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră.

Scurgeri din masca in jurul

față masca nu este poziționată , scoasa ușor de pe față, făcându-l să se umfle din nou, urmați instrucțiunile pentru a pune masca la loc.

scurgeri de aer în jurul nasului

strângeți mânerul

scurgeri de aer în jurul vârfului buzei

slăbiți mânerul și/sau strângeți accesoriul butonul vierme este nu netedă

brațul pentru frunte glisează la poziția limită de cursă

în sensul opus de rotație al mânerului sunt instalate butoanele vierme și suportul pentru frunte incorect

direcția spre butonul vierme împingeți suportul pentru frunte, suportul viermelui și rotiți butonul de la frunte de la suportul pentru frunte, urmați instrucțiunile pentru a reasambla

Depozitare

Asigurați-vă că masca este bine curățată și uscată înainte de a o păstra pentru o perioadă lungă de timp. 

Păstrați masca într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Eliminare

Această mască nu conține substanțe periculoase, conform deșeurilor menajere generale aruncate.

Lista de ambalare

mască × 1, articole pentru acoperirea capului × 1, manual de utilizare × 1.

garanție

Se garantează că masca, inclusiv cadru, pernă, pernuță pentru frunte, accesorii pentru cap, nu vor avea defecte de material și de manoperă pentru o perioadă de nouăzeci (90) de zile de la data achiziției de către consumatorul inițial.

Pentru a vă exercita drepturile din această garanție, contactați dealerii locali autorizați.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Retur la EasyBox fara a mai interactiona cu agentii curieri si fara costuri.

Cum se procedeaza:

Accesati link-ul de mai jos:

https://return.sameday.ro/luminauv

Introduceti datele solicitate si alegeti un EasyBox.

Veti primi imediat un cod ce va deschide sertarul. Introduceti coletul si inchideti usa.

Politica Cookie
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.