Olive Electronic Technology este specializată în dezvoltarea, fabricarea, vanzarea de generatoare de oxigen și hidrogen dar si produse medicale conexe. Conform standardelor ISO13485 și medicale CE, compania deservește peste 90 de țări pe toate continentele.

Oliver și-a început călătoria în 2014 cu o viziune care transcende cadrul tipic de afaceri. Ne-am imaginat o platformă care îmbină armonios sistemele, entuziasmul, visele și emoțiile. Scopul nostru de durată este de a promova un scenariu câștigător, creând o platformă în care indivizii din medii diverse își pot realiza potențialul și pot contribui la un scop mai larg.

În 2021, a fost recunoscut drept „Little Gigant” de Export & Credit Insurance Corporation și a condus la exporturile interne de generatoare de oxigen. În același an, a fost declarata  o întreprindere de înaltă tehnologie și o întreprindere „specializată, rafinată, distinctivă și inovatoare”. Până în 2023, compania și-a îmbunătățit capacitățile de producție, atingând o producție zilnică de 200 de unități și trecând către un model centrat pe producție.

Controlul calitatii.

Devotamentul nostru pentru calitate și servicii se extinde la fiecare aspect al operațiunilor noastre. Operăm un sistem riguros de control al calității, supravegheat de cinci ingineri experți și susținut de colaborări cu institute apreciate de concentratoare de oxigen. Acest sistem asigură că fiecare unitate este supusă unui proces amănunțit de testare de 48 de ore înainte de ambalare. Capacitatea de producție lunară a Olive este de 3.000 de seturi, fiecare meticulos realizat pentru a îndeplini standardele de export. Echipa noastră de Cercetare și Dezvoltare, formată din ingineri specializați, inovează continuu în colaborare cu institute de renume. În plus, departamentul specializat de înregistrare profesională al Olive ajută atât clienții existenți, cât și potențialii cu procese de înregistrare interne și internaționale, susținute de analize medicale autorizate și rapoarte de autorizare de la institute locale prestigioase. Angajamentul nostru este de a asigura satisfacția și onoarea clienților prin calitate și servicii de neegalat.

Acoperire și angajament global

Olive și-a stabilit o reputație pentru produse și servicii de înaltă calitate, ducând la vânzări de succes  în peste 120 de țări și regiuni. Linia noastră de produse este bine primită pe piețele majore precum Germania, Japonia, Italia, Rusia, Coreea de Sud, Turcia, Brazilia, India, Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită. Popularitatea și apreciarea produselor noastre pe aceste piețe diverse subliniază angajamentul nostru față de excelență.

La Olive, misiunea noastră este „Creează o platformă pentru a atinge valoarea de sine! Concentrează-te pe produse și servicii și concentrează-te pe sănătatea și frumusețea utilizatorilor globali.” Acest lucru este completat de principiul nostru: „Un grup de oameni cu vise, care fac lucruri semnificative, pentru a înflori o viață minunată!” Suntem dedicați să oferim clienților noștri servicii remarcabile și prețuri competitive cu produse de înaltă calitate. Această abordare a fost fundamentală în construirea de relații puternice cu clienții noștri și cu piața în general.

Ne angajăm să ne demonstrăm punctele forte și capacitățile, având în vedere oportunitatea și mediul potrivit. Scopul nostru este să stabilim relații de afaceri pe termen lung, prietenoase, cu companii apreciate din întreaga lume, conduse de încrederea reciprocă și de serviciile noastre excepționale. Această viziune este esențială pentru creșterea și succesul nostru pe piața globală.

In Romania produsele OLIVE sunt distribuite de DAYSPORTCOM SRL prin magazinul online LuminaUV.ro

Oferta cuprinde dispozitive medicale de înaltă calitate, concentratoare oxigen portabile și de acasă, camere hiperbarice și aparate cu hidrogen, dispozitive inovatoare ce reproduc atmosfera la diferite niveluri de altitudine, oferind un instrument de antrenament versatil care vă menține în frunte pe piața competitivă de fitness.

Utilizare cosmetică

Aparatul facial cu oxigen este folosit pentru tratamente faciale și corporale cu oxigen. Este compact și portabil, găzduiește un concentrator de oxigen puternic, capabil să livreze 90% oxigen pur. Vine cu aerograf care vă permite să nebulizați pe piele oxigen împreună cu produse cosmetice naturale specifice, aparatul facial cu oxigen este absolut cel mai mic aparat eficient cu jet de oxigen. pentru tratamente faciale cu oxigen și tratamente corporale cu oxigen!

Expo

Düsseldorf, Germania – 15 noiembrie 2023 – Noi, cei de la Olive Electronic Technology suntem încântați să anunțăm participarea noastră la MEDICA 2023, unul dintre cele mai importante târguri medicale din lume. si unde am prezentat soluțiile noastre medicale inovatoare, inclusiv concentratorul nostru de oxigen, camera hiperbară și mașina de inhalare a hidrogenului.