Fiecare părinte își dorește ca dezvoltarea copilului său să fie una armonioasă și să nu întâmpine nicio problemă sau complicație. Copilăria este etapa în care sistemul imunitar capătă forțele proprii. Tocmai de aceea, mediul în care copilul își desfășoară activitățile trebuie întreținut cu grijă. Uneori, curățarea excesivă nu este tocmai potrivită. Motivele vizează pierderea unui interval de timp ridicat, cât și a ineficienței substanțelor folosite. Cu ajutorul unor dispozitive moderne pot fi atinse rezultate de succes. O lampă  de purificare aer poate fi răspunsul pentru o calitate crescută a aerului și nu numai:

1.     Un somn mai liniștit – Copilul are mare nevoie de odihnă, mai ales după o zi de joacă în care și-a descărcat toate bateriile. Lampa este responsabilă pentru asigurarea calității somnului și îndeplinirea orelor de somn indicate. Astfel, micuțul va dezvolta un metabolism sănătos și va conștientiza importanța timpului alocat pentru odihnă.

2.     Reducerea riscului apariției bolilor respiratorii și a alergenilor – Acarienii prezenți în patul și pe perna copilului, cât și bacteriile din aer pot duce la apariția astmului, bronșitei sau rinitei. Purificarea aerului reduce vizibil riscurile dezvoltării unor astfel de complicații. De asemenea, este perfect în momentele în care ceilalți membri ai familiei sunt răciți sau au intrat în contact cu virusuri gripale. Lampa va îndepărta transmiterea pe cale aeriană a unor astfel de particule, iar micuțul tău va fi protejat. Un model care prezintă specificații de calitate poate distruge până la 99% din microorganismele aflate în aer.

3.     Îndepărtarea pericolelor înaintate de animalele de companie – Cu siguranță că micuțul tău iubește animalele și încearcă să se afle mereu în preajma lor. Indiferent de cât de ridicat este gradul de igienă al animalului, mirosurile specifice tot nu vor dispărea.  Lampa de purificare aer îl va ajuta pe cel mic să se joace în liniște. De asemenea, lămpile pot fi așezate și în bucătărie, un alt loc unde apar mirosuri neplăcute.

4.     Polen – Florile sunt responsabile pentru conturarea unei atmosfere de poveste și sunt indispensabile în camera copilului. Totuși, fiecare organism reacționează altfel. Polenul favorizează apariția alergiilor. Tocmai de aceea o lampă purificatoare este necesară în toate locurile în care te-ai decis să așezi plantele.

5.     Lumina colorată – Aspectul lămpilor purificatoare este unul perfect pentru copii. Lumina emisă  are o culoare specifică și este perfectă mai ales dacă micuțul tău are nevoie de lumină de veghe atunci când doarme.  

6.     Nu este un dispozitiv voluminos – Astfel, copilul tău se poate juca în voie, fără ca măcar să se lovească sau să strice aparatul. Totuși, poziționează-l într-un loc în care nu poate ajunge pentru a fi sigur/ă că nu se întâmplă nimic.

Lampa de purificare aer va deveni cel mai bun prieten al copilului tău. Dispozitivul va avea grijă să mențină un mediu steril, ferit de microbi și eventuale probleme respiratorii.

Nu mai este nevoie să te îngrijorezi! De acum înainte, micuțul tău va avea parte de experiențe plăcute și relaxante!