Într-o astfel de perioadă dificilă este foarte important să prioritizezi sănătatea ta, dar și a celor din jur. Regulile elementare de igienă trebuie respectate cu strictețe, însă uneori nu este de ajuns pentru a te proteja împotriva virusurilor în general. O lampa uv pentru dezinfectarea aerului este soluția potrivită pentru siguranța familiei tale. Eficiența unei astfel de lămpi este principalul motiv pentru care nu ar trebui să lipsească din casa ta. Însă, lista nu se oprește aici:

Poate fi folosită atât în locuința personală, cât și la birou, cabinet medical, unități școlare, depozite și multe altele. În funcție de modelul ales, spațiul dezinfectat se va modifica. Însă, dimensiunea ideală a suprafeței care poate fi dezinfectată este de 40 mp. Pentru eficienta maxima va recomandam sa utilizati produsele noastre de putere marita.

Nu se aseamănă cu filtrele de aer standard. Astfel de dispozitive sunt responsabile doar de captarea particulelor de praf sau a polenului, iar în timp devin adevărate depozite de microbi. Lampa este capabilă să distrugă virusurile, bacteriile, dar și rădăcinile de Coronavirus din aerul respirat. Sticla de cuarț este materialul din care este realizat tubul din interiorul lămpii și care determină eficiența răspândirii razelor ultraviolete. De asemenea, zirconiul de aluminiu este capabil să curețe interiorul tubului lămpii, iar astfel durata de utilizare va crește semnificativ. Maximul de funcționare poate ajunge la 9000 de ore. Avem in stoc si purificatoare de aer cu lumina uv.

Nu mai ești nevoit să utilizezi alte substanțe chimice pentru a curăța zonele. Raportat la costurile implicate pentru fiecare produs de curățare în parte, lampa pentru dezinfectarea aerului își merită toți banii. Totuși, prețurile sunt accesibile și pornesc de la 320 de lei. Consumul de energie nu este unul ridicat, iar înlocuirea aparatului nu va fi realizată des.

Radiațiile  UV sunt responsabile de modificarea ADN-ului microorganismelor. Într-o primă fază, lampa va ataca membrana și structura internă, iar activitatea celulei va fi împiedicată. În așa fel încât, puterea unui asemenea dispozitiv stopează înmulțirea și răspândirea accelerată a unor astfel de bacterii. De asemenea, lampa este capabilă să îndepărteze și mirosurile neplăcute precum cel de tutun. Este potrivită și în situația în care ai animale de companie, iar aerul devine din ce în ce mai greu de respirat.

Te vei simți mai confortabil. Starea psihică este unul dintre elementele cele mai afectate de la declanșarea crizei COVID-19. O lampă UV îți va oferi siguranța de care ai atâta nevoie într-o astfel de perioadă. Indiferent de locul unde o așezi va atinge standardele înalte de calitate. Utilizată corect, lampa va deveni ajutorul de nădejde în inspirarea unui aer curat.

Prevenția este cea mai eficientă metodă folosită în lupta împotriva microorganismelor dăunătoare oamenilor. Lampa pentru dezinfectarea aerului este un dispozitiv ușor de utilizat, nu implică costuri financiare ridicate și asigură un climat steril. Reproducerea bacteriilor va fi în totalitate împiedicată. Atât membrii familiei tale, cât și angajații sau colegii de muncă vor fi protejați împotriva virusului COVID-19 și nu numai.

Alege standardele de calitate pentru o viață sănătoasă!